Translate

dijous, de febrer 14, 2008

BEAUTIFUL CHILDREN!!!


Aquest matí, mentre caminava pel passadís dels Ferrocarrils he vist molts nens, m'ha encantat, avis amb nens, dones amb nens, nens i més nens... Després m'he parat a pensar... avui molts professors feien vaga, els sindicats han avisat que no era segur portar els nens a escola i les cares dels adults que acompanyaven aquells nens no era de felicitat, sinó més aviat d'angoixa! Com he escoltat més tard a la ràdio, el dia que els avis fagin vaga aquest país es paralitzarà! Tenen tota la raó!

Ahir la meva germana i la seva amiga R. em van preguntar qui cantava una cançó que jo mai havia escoltat. Avui he estat navegant per internet, finalment l'he trobada i m'ha agradat molt. A veure que en penseu vosaltres! La cantant es diu Gianna Nannini i la cançó Meravigliosa creatura!

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Moltes gracies per la informació. A mi aquesta cançó em recorda massa a l'anunci de cotxes. Em quedo amb la música del de l'entrada anterior, que per cert, ja m'he comprat el Cd.! Un petonet,
m

Anònim ha dit...

SÓC LA R. MERCI PER LA RESSENYA! COM T'HO FAS PER TROBAR-HO TOT? T'HAUREM DE POSAR UN REPTE MÉS DIFÍCIL, EH MIRE? MERAVIGLIOSA TROBALLA. PTNT!