Translate

divendres, de juny 29, 2007

RIB FESTIVAL! SUPER TEXMEX!



Aquests dies tenim molta agenda social... Nosaltres que normalment estem tan tranquils... de tant en tant ja ens agrada no donar l'abast.
El divendres passat varem anar al Rib Festival, que equivaldria a la costellada típica a Catalunya!
Tots els grans restaurants especialitzats en costelles a la brasa van concentrar-se al centre d'Ottawa per fer un concurs. Podies provar tot el que volguessis i després hi havia experts que valoraven el restaurant en qüestió!
No cal dir que varem acabar amb els dits plens de salses i la panxa a rebentar...
Diu la meva mare que et fas gran quan ja no tens manies amb el menjar, quan t'agrada tot... em temo que jo m'he fet gran de cop... ja menjo carn picada, que abans odiava, i també costelles... m'agrada la verdura i les sopes... podria menjar enciam cada dia i no hi ha res com la fruita d'estiu...
En fi, tot el que abans no m'agradava menjar ara m'ho menjo sense fàstics ni manies... això és tret indiscutible per saber que ens hem fet grans, almenys a la meva família...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Costellada, chuletada, ribtada, és internacional! Bé, almenys a la nostra part del món... a la resta fa el mateix però amb verdures i si tenen sort amb pollastre, que és la carn més barata. Me'n recordo dels festivals de brasa que feien els turcs a tots els campings, predominava la ceba a la brasa però de tant en tant també queia algun tros de pollastre!

Anònim ha dit...

L'anna Gorina menjant carn picada ? Impensable...L