Translate

dilluns, de juny 25, 2007

NICE WEATHER, EH?


Jo em pensava que, com l'hivern, les alertes per mal temps s'esfumarien i començaríem una plàcida etapa de tranquil•litat estiuenca, però no és així.
Les alertes per baixes temperatures han passat a ser alertes per possibles tornados... Quina poca gràcia...
A l'hivern em vaig instal•lar una centraleta de temps a l'ordinador. Em diu quin temps fa i farà en les pròximes hores, m'indica les màximes i mínimes, i el que em posa un ai al cor cada dos per tres, m'indica les alertes pel temps i em diu: actua de manera segura...
I com s'actua de manera segura quan tens una alerta de Tornado?
Jo crec que deu ser mirant molt sovint per la finestra i no movent-te gaire, no sé perquè però crec que si no em moc doncs sóc com invisible, no em pot passar res!
Quan hi ha alertes la pantalla de l'ordinador m'apareix vermella i amb un raig blanc, com si fos el tret distintiu d'algun heroi d'acció...
No sé què fer... però per sort, a part d'un petit ensurt durant una tempesta de pluja gelada aquest hivern, no ens hem sentit "en perill" en cap moment...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I l'anunci que hi ha a baix, què? "Stay alert! Stay alive!". Que volen dir que si no pares atenció et moriràs de tant de mal temps? Quina por!

Anònim ha dit...

Aquests països tan organitzats son la pera!
Per aquí estem acostumats que quan no diuen res ens inundem tots, i quan avisen de mal temps ja pots anar cap a la platja i a sobre com diu el Raimon a aquest pais la pluja no sap ploure.
L

Anònim ha dit...

Referent al comentari del camping sobre els nens espavilats, t'he de dir que allà al meu barri, els de la Florida, no els hi queda res per aprendre! Crec que massa hi tot!
Pel barri tot segueix igual, el que em te més capficada i m'alegra moltes tardes i nits és el senyor que llegeix tot el dia i que quan es fa tard s'il.lumina amb la llum de la farola. Crec que el que llegeix sempre son enciclopedies.
Mire

Unknown ha dit...

Deu ser un il·luminat de la il·lustració! Ja, ja, ja! A veure si ens fa un resum de les enciclopèdies i així no caldrà que ens les llegim totes, que són un tostón!
Veig que els comentaris s'animen i això em fa molta il·lusió.

Unknown ha dit...

Ara que hi penso, jo ja vaig estar en una alerta de tornado a Michigan. Ja teníem el refugi preparat amb llaunes i aigua per una bona temporada! La veritat és que jo em petava! És clar que si tu no tens refugi no fa tanta gràcia. També vam tenir una alerta d'huracà a Dallas i no podíem tornar a Galveston, TX. que era la nostra base... però ens va servir per fer una mica més de turisme! No hi ha mal que per bé no vingui.