Translate

dilluns, d’abril 16, 2007

A FASHION VICTIM!


Estic malalta, tinc la grip i no em puc moure de casa, perquè a Ottawa segueix nevant i fent fred.
Quan anava a l'escola, i em posava malalta, el meu estimat H. em venia a visitar a casa, després de classe, i sempre em portava una revista.
M'encanten les revistes de moda, i ara no puc estar malalta sense tenir-ne una voltant per casa, no ho sé, em poso de mal humor si no en tinc cap!
Les revistes m'acompanyen quan estic malalta i quan viatjo en avió i he d'estar llargues hores avorrides a l'aeroport, la música m'acompanya en totes les altres ocasions...
No és que em facin més intel·ligent ni més llesta, tampoc crec que em tornin més idiota del que ja sóc, simplement m'entretenen i com que ja vaig descobrir fa temps que mai seria un Einstein, doncs les devoro amb alegria!
I fa dos dies, mentre llegia la GLAMOUR al llit, mentre passava la meva grip a casa, vaig parar-me en un comentari d'una lectora canadenca que deia:
"Si no mesurem la nostra intel·ligència agafant de base l'intel·ligència d'Einstein, perquè agafem de base el cos de la Gisele per mesurar la bellesa del nostre cos?"
Em va deixar pensativa, és veritat, gairebé tots sabem que no som tan llestos com l'Einstein i no passa res, però no entenem com no tenim el cos de la Gisele, i ens pensem que algun dia, podrem arribar a tenir-lo, a base de dietes.
Més val estar contents amb el que tenim!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Tens raó, a mi em preocupa més no ser tan intel·ligent com l'Enstein que no ser Giselle (que no sé qui és!)... però és que ja estic prou contenta en ser com sóc... són els genes! Ja ho saps, som una família de guapos.

La veritat és que ja fa temps que les revistes de moda m'avorreixen i m'aburreixen. De totes maneres, sempre hi acabo caient tard o d'hora, no com les del corasón que els faig boicot de totes totes.

Que et milloris molt aviat, que això de la grip i la neu és un rotllo!