Translate

dimarts, de març 26, 2013

AMÉLIE


És difícil tenir paraula quan convius amb el teu bebè 24 hores al dia. Vaig prometre escriure una entrada al blog cada setmana i ja faig tard. Però hi penso molt i si aquesta és la intenció, aleshores, la prova, la tinc més que superada.
Quan porto la petita Estel a la llar d'infants sempre em roba una mica d'atenció l'Amélie del meu barri, li he posat aquest nom perquè em recorda molt la noia de la pel·lícula, tan de moda, ara ja fa uns anys.
L'Amélie del meu barri neteja un portal, amb una cura exquisida però amb el cap ben absent, escombra amb delicadesa mentre observa totes les fulles que l'arbre ha perdut durant la nit. Pensa molt més enllà, no he descobert encara què li passa pel cap, però no són pensaments del dia a dia, avorrits i ordinaris. Se la veu serena i feliç, es percep una tranquil·litat d'esperit que molts voldríem. Passi el que li passi, estic segura que ella ha descobert la manera de ser feliç.
Amélie, així, amb la tranquil·litat que intento copiar-te sense que ho sàpigues, avui, aquesta entrada, és tota teva. Espero que tinguis un dia feliç, absent, dels que a tu t'agraden.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sobta adonar-me'n que tenim més coses en comú de les que em pensava.
Una pel.lícula peculiar que em va captivar,i de la qual em fascina la banda sonora.
Vull veure l'Amélie del barri.
Una abraçada i enhorabona per anar escrivint encara que no sigui una entrada setmanal.
L.S