Translate

diumenge, de març 13, 2011

AND THE TRUTH IS...


Només conec una persona, personeta per ser exactes, que es llegeixi amb ganes i alegria totes les etiquetes de les coses. Aquesta és la petita Estel, amb només 7 mesos ja ha descobert que la seva mare l'ha espifiat, en més d'una ocasió, barrejant colors a la rentadora.
L'Estel ha decidit que, quan pugui parlar, el primer que dirà serà: "Màxim a 30 graus, i no pot anar a l'assecadora, que no ho veus!".
Només conec una personeta que gaudeix més del blanc i negre d'una etiqueta ben retallada que de tots els colors d'una joguina nova i bonica.
I només una personeta com l'Estel podria fer-me mala cara quan em veu amb unes tisores a la mà preparada per tallar les llargues instruccions d'uns pantalons nous.

És veritat, els nens et sorprenen a cada instant.
És veritat, els nens tenen un món interior immens, que dóna quatre voltes al món dels adults.
És veritat, no cal gastar una fortuna per fer feliç als més petits.
És veritat, si esguardem amb calma i dedicació un nen, podrem escolar-nos, només una miqueta, a l'inici del seu món de somni.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ada, felicitats. Constato que ja has trobat què tenen els nens (però no cal tampoc que s'assebenti tothom, si no estaran massa observats...). És tot molt més senzill del que ens volen fer creure....i cada dia té milers de sorpreses! la vida milers de milions
cl.

Anònim ha dit...

La vida té cops amagats a cada cantonada, i sort que és així d'imprevisible, perquè sinó, faria ja molt temps que hauríem perdut la nostra capacitat d'improvisar! Gràcies sempre pels teus comentaris, CL!Ada