Translate

dimarts, de febrer 01, 2011

LITTLE THINGS MAKE GOOD JOB!


La meva casa està feta per records de tot tipus, de tots colors... de Bristol, d'Ottawa, de la besàvia, de la mare, dibuixos de nens, colors que ja no pinten...
La meva casa és un cau de records, d'històries que algun dia sabré explicar i de moments que no crec que s'esborrin mai.
A la meva casa hi ha molts llibres, crec que massa per l'espai que té, crec que massa per l'edat que tinc...
Els records són els petits moments que queden de la vida, tan se val si som vius o morts; els records són aquelles petites parts de la nostra pols que resten en aquest món, prescindint del pas del temps. Qui no voldria ser record, doncs?
M'agradaria que valguessin més els records que els diners. M'agradaria que tots els nens arribessin al món amb una maleta plena de records sota el braç.

Música d'Asa

4 comentaris:

Raquel Estrada Roig ha dit...

i també...m'agradaria que només hi hagués lloc per als bons records i que els altres fessin de contrafort.

Iblama ha dit...

ostres m'he sentit súper identificat amb el que diu dels records! els problema és que els records a vegades no deixen veure massa clar el present ja que van ser molt vius i intensos. molt interessants els teus comentaris. si vols entrar al meu blog et convido gustosament: www.iblama.blogspot.com

Jo... algú ha dit...

Hola! No t'he trobat per casualitat. Compartim una persona en comú, la Clàudia. Jo sóc l'Ona, filla d'uns amics seus.
Però si t'escric un comentari, no és per aquest motiu. Bé podria haver-te llegit des de l'anonimat.
T'escric per dir-te que m'ha agradat molt trobar aquest espai personal, ple de tendresa i de quotidianitat, que fan que la realitat sigui sorprenen i bonica.
Gràcies, de veritat, moltes gràcies per escriure sobre allò que poca gent fa, per no portar l'art d'escriure a terrenys sobre humans, i per transmetre tanta sensibilitat a partir de coses tant senzilles.
Paraules del cor.

Anònim ha dit...

Amb tots els vostres comentaris, me n'adono que sí que val la pena escriure! Gràcies per motivar-me i llegir-me!
Adaesnomdefada