Translate

dilluns, de setembre 29, 2008

HEY MAN!!!


La il•lusió del Míster H. sempre ha estat tenir dos arbres per poder-hi penjar una hamaca.
L’hamaca, per nosaltres, té connotacions altament relaxants. Simbolitza tenir temps per perdre, estar a l’aire lliure, en posició horitzontal, sota la remor d’unes fulles que dansen. Calma, calma, calma...
I per curiós que sigui al mateix temps que nosaltres pensem en la nostra somiada hamaca hi ha gent, més llesta segurament, que no idealitza i actua! L'altre dia, caminant pels carrers de la meva estimada ciutat, em vaig topar amb aquesta imatge, la qual us havia de fer arribar d'una manera o altra!
Una hamaca en cada balcó, com no se’ns havia acudit abans?
Imagineu, per un instant, una hamaca o una bicicleta a cada balcó de Barcelona, imagineu les hamaques de colors vius, les bicicletes que substitueixen als cotxes, tot és possible! Horts urbans, bicis i hamaques, això és el que cal a Barcelona, on el temps és benèvol i segurament ho podem utilitzar la major part de l’any.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La nova ordenançe municipal preveu
ampliar els balcons, tant per les amaques (descans del personal)
com per les senyeres (per que si no ens escolten, tindrem que posar-les ben grans)
Ado

Anònim ha dit...

Voto per Ada I Ado per futurs dirigents de la ciutat de Barcelona... A qui se li acudeix contractar a Woody Allen per promocionar Bcn si tenim aquí dos cervells dispostos a fer un canvi d'imatge de la ciutat i deixant-nos de tanta ciutat cartró pedra, i omplenar-la d'imaginació. Visca les idees!!!