Translate

dimarts, d’octubre 02, 2007

AND NOW... WHAT?



Crec que això dels blogs és un petit vici... La veritat és que des que l'Isabel em va preguntar què faria amb el meu blog quan tornés a Barcelona, no he parat de donar-hi voltes. Les meves experiències del dia a dia a la meva ciutat de sempre, si tot va bé, tornaran a la normalitat i estaré envoltada, per sort, de tots vosaltres, això vol dir que a la majoria us puc trucar si algun dia em passa alguna coseta emocionant!!!
El meu estimat H., que sempre opina, em diu que he d'encarar aquesta nova etapa del blog des d'un nou punt de vista, ell és sempre pràctic. Creu que he de fer alguna cosa més específica, no tan general i potser té raó, però no sé si me’n sortiré! No sé gaire de res jo... com per explicar coses específiques...
Estic pensant que potser el blog podria ser un lloc de reunió de gent interessada en literatura, en escriure i llegir, amb articles interessants, escrits de tothom... però necessito la vostra opinió per acabar de definir què podem fer amb aquest blog, que per sort o per desgràcia, ha esdevingut part important del meu dia a dia!!!

Per cert, hem posat en marxa un altre petit blog relacionat amb l'ecologia! El meu Mister H. està molt interessat en el tema i m'ha fet conscienciar a mi! Espero que us agradi www.ecopragmatic.com!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha de seguir el blog sigui com sigui, som uns quants adictes, que no volem tenir el mono de blog. Estic d'acord en la temàtica que dius, encara que sé que és difícil endegar-lo hem d'intentar entre tots aconseguir-ho.L

Anònim ha dit...

hola Ada,

què fer amb el blog? doncs potser simplement el mateix, és a dir, expresar els teus sentiments, sensacions i impressions d'una manera tan càlida, franca i sincera. Allò és escriure, encara que sigui personal, potser s'assembla al diari que tots hem volgut escriure i després llegir per recordar, però si no el tens, t'ajuda a viure les coses, en el sentit de "Viure" amb majúscules. Gràcies. CL.