Translate

divendres, d’agost 10, 2007

A NEW FAMILY MEMBER!


Com la majoria de vosaltres ja sabeu, el meu estimat Mister H. és un apassionat de l'informàtica i les tecnologies en general.
Jo normalment no entenc ni la meitat de les coses que m'intenta explicar: que si hi ha un nou programet que em solucionarà aquella cosa de l’ordinador que sempre em posa nerviosa o si ha sortit un nou xip que si el programes t'ajuda a fer no se què per internet... sempre deixo el tema tecnològic a les seves mans. A les meves hi deixem la part més creativa: decorar pis, escriure postals d’aniversaris pels amics...
Però per primera vegada un dels seus utensilis em té totalment embadalida! S'ha convertit en un dels meus millors amics d'Ottawa! Es tracta d'un robot aspiradora!
És com un membre més de la nostra família, sempre pintoresca! El nostre robotet nou és verd llimona i ja es coneix el pis de pe a pa, va aspirant estores i terres, té fins i tot un petit “plumero” per treure la pols dels sòcols!
Quan Mister H. em va dir que ens el compràvem vaig estar totalment d'acord, “crec que és una bona inversió” vaig dir-li, els dos odiem passar l'aspiradora! No és gaire car així que ens hi varem tirar de cap! Varem desembolicar el paquet com si fóssim nens obrint regals de reis, quina emoció!
Molt bona compra! Estem totalment encantats!

10 comentaris:

Unknown ha dit...

M'encanta! Jo m'hi apunto! Me'l demano per reis però seguríssim. Felicitats, sou molt afortunats!

Mireia ha dit...

Jo espero tenir-lo aviat entre les meves mans. És com tenir una petita criatura que només et dóna alegries! Porta'l cap aqui aviat!

Anònim ha dit...

És una passada!! el Ramon cada dia em recorda que n'hem de tenir un! és una gran troballa!

Anònim ha dit...

Som la família Gibert Esteban i som al Vendrell. Trobem a faltar el teu soroll de dalt del Pinotxo (no! del Popeye!). També volem un d'aquests trastets. Petons!

Anònim ha dit...

Quant val?

H ha dit...

aqui a Canada costa uns 180€ pero si ha de sumar el transport. Ara mirarem com es pot enviar i quant costa.

H ha dit...

vaja es veu q la meva gramatica esta sota minims.... "s'hi ha de sumar"

Anònim ha dit...

Hem descobert que a Barcelona estan venent el nostre estimat robotet per 400€. Es millor comprar-lo a EEUU o Canadà i enviar-lo a Barcelona per Correus o missatgeria, costarà la meitat de preu! També hem vist que per Ebay el podeu comprar a Alemanya i segueix sent més barat!

www.metapo.com

Adaesnomdefada

Unknown ha dit...

Em penso que aquesta deu ser l'entrada que més ha triumfat de tot el blog! El que fa la robotologia de la llar!

Anònim ha dit...

La tieta MI també en vol un, està disposada a pagar a la L. perquè li porti quan us visiti.