Translate

dimarts, d’agost 07, 2007

LABOUR OF LOVE!



Una de les històries més boniques que he escoltat aquí a Ottawa és la següent:
Moltes parelles quan es casen donen de regal un petit pi.
Normalment, els petits regals que els nuvis donen el dia del seu casament serveixen de ben poca cosa i al cap de poc temps, no saps com, però han desaparegut del mapa...
Bé, la finalitat de regalar un petit pi és que, quan els convidats el plantin en el seu jardí, recordaran el dia que els seus bons amics, els seus familiars o coneguts es varen casar. És clar, aquí cada casa acostuma a tenir el seu tros de terreny!
El pi creixerà com la relació que un dia varen formalitzar la parella, si tot va bé...
Cada pi que es regala té una altra funcionalitat, que fins i tot m'agrada més que la primera: Com que el dia del casament, els nuvis saben que mobilitzaran molts cotxes i que possiblement gent que normalment no agafa el cotxe, l'agafaran per aquella ocasió, es vol reduir l' impacte ambiental amb nous arbres.
Tot el mal que han fet els cotxes aquell dia, tota la pol•lució que han provocat, quedarà reparada amb unes quantes desenes de nous arbres!
Si m'hagués casat després d'haver viscut a Ottawa, estic segura que tant el meu estimat H. com jo hauríem decidit regalar un petit pi a cada un dels convidats al nostre casament!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic al Vilar que per mi és un petit Canadà, m'agradat la última entrada i poder consultar-la des de casa els nostres amics de sempre, una abraçada .L

Mireia ha dit...

Menos mal que tornem a posar actiu el blog. Aixo dels pins es molt bonic, va bé sentir-ho en aquests moments! Perque aqui Hospitalet davant de casa estan aixecant tot un territori, tirant un petit parc, un quiosc... per fer un inmens aparcament. Es diu pel barri que ronden unes rates de mesures descomunals, com gats de grans! Espero no trobar-ne cap en les meves passejades pel barri!

Unknown ha dit...

Això dels pins està molt bé, em sembla molt bona idea, potser els reis de l'any que ve us portaran un pi per cadascú.