Translate

diumenge, de maig 04, 2008

CHANGES!!!


Quina setmana més estranya. No he tingut pont, ha fet calor, he rigut, he patit i he estat més forta que mai.
La vida dóna voltes, i en principi això tots ja ho sabem, però sovint creiem que és pels altres que dóna voltes, que la nostra vida no canviarà mai... Però aquest vegada, aquesta setmana, la nostra vida canvia cada instant!
Hem hagut de caure i tornar a començar i el començament és marejant, trepidant, vertiginós. La por fa temps que la hem perduda i ara davant nostre només s'alça un gran roure, que és la nostra bella imatge, la nostra fortalesa, la nostra petjada en aquest món.
Però per aprendre tot això hem caigut, ens hem fet mal, ens hem barallat i hem fet les paus. Hem aprés, ens hem estimat i d'alguna manera odiat. Hem descobert i ens hem trobat i hem pensat en seguir endavant plegats.
Les nostres baralles sonen com aquest cançó, són curtes, entranyables, a vegades se'ns escapa el riure, ho he de confessar, perquè volem fer les paus aviat, perquè ja pensem en el final, perquè ho volem arreglar d'una manera o altra...

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres! No sé què t'ha passat però m'has deixat intrigada. Jo he tingut pont i també he tingut un bon susto! ...Encara que sembla que s'ha quedat en un susto! Veure les orelles al llop acostuma a anar bé.

Anònim ha dit...

Per sort, no m'ha passat res important... Serà la primavera que la sang altera...
Com molt bé dius, veure les orelles al llop va bé sempre, així valores el que t'envolta que és, en definitiva, el més important...Me n'alegro de tot cor que hagi estat només un bon ensurt!
Ada

Unknown ha dit...

Sííí!!!!! Més que un ensurt un sustuuuuuuuuuuuu!!!!!!!