Translate

dimarts, de maig 20, 2008

MY DOROTHY...


Quan somnio ser una gran escriptora com Dorothy Parker, somnio també que un gran crític dirà de la meva obra coses com aquesta:

"No cal dir que la felicitació és per l'Ada i el seu conte. No me l’esperava així...També trobo extraordinari "cent paraules i un petó" i, en general, trobo magnífic que es pugui escriure un català tant maco."

Doncs bé, part dels somnis es fan realitat. Un excel•lent professor de literatura ha fet aquest meravellós comentari sobre la meva manera d'escriure. La meva autoestima ha assolit nivells fins ara del tot desconeguts! A tu i a tots els que sempre em recolzeu en aquesta fantàstica aventura d’escriure, moltes gràcies!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Sí, sí, totalment d'acord amb el comentari... per aquí comença el reconeixement d'una gran escriptora. Quan siguis famosa i surtis a la tele, a la ràdio i als llibres de literatura dirà: "Jo ja vaig dir que l'Ada era una gran escriptora abans que fós coneguda mundialment! L'autoestima pels núvols que això és molt saludable. Tenim una fe cega amb tu Ada.

Anònim ha dit...

No sé què faria sense tu, Isabel!!!
Mua, mua i un altra mua!!! Ada