Translate

diumenge, de novembre 11, 2007

SORT MEANS LUCK!


Acabem d'arribar de comprar loteria a Sort. No és que nosaltres siguem fans d'aquestes coses però quan varem explicar als nostres amics canadencs que Sort volia dir Luck i que és un poblet perdut entre altes muntanyes on hi ha una botiga que sempre ven loteria que toca, de la que et fa millonari, ens varen encarregar d'anar a comprar un "decim". No és que nosaltres creiem que ens pugui tocar, però ja que erem allí, ens n'hem comprat un per nosaltres... no fos cas que fessim millonaris als nostres amics i nosaltres ens quedéssim amb un pam de nas...
Ha estat una experiència estranya. Només arribar hem vist que hi havia una cua immensa, les supersticions, emocions i alegries es barregen amb una sensació que la gent que fa la cua busca alguna cosa més que els diners.
És una barreja d'alegria i tristesa... Les manies de cada un es van escampant per la cua de gent ràpidament. Una bruixa daurada presideix la cua i el de davant de tot li tira unes monedetes, tots fem el mateix, no fos cas... L'altre li frega el número pel nas, que ja està trencat, tots darrere fem el mateix. Un li frega pel cul i el de més enllà per la sabata, els últims de la cua van atrafegats intentant recordar tots els rituals, no ho volen fer malament! Hi ha una mena de pressió i tensió que se sent quan respires l'aire!
Hem decidit que el nostre número acabarà en tres però quan finalement ens toca, la noia que ens atén diu que no hi ha tres, acabem comprant un número acabat en dos, el preferit del Mister H.!
Documentem totes les parts del viatge per enviar-ho tot a Canadà, realment sovint no et pares a pensar en la riquesa cultural de les tradicions, bones o dolentes, que volten per casa!!!
Us deixo amb un video de Katie Melua i el desig amagat que tenim tots els que hem fet la cua... aquest Nadal... segur que ens toca la grossa!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina sort...l'entrada de Sort!!! Pensava que el blog estava aturat i el trobava a faltar... Bona estad a Bcn.L