Translate

dilluns, de juliol 16, 2007

SHOW ME THE WAY!!!




A l'estiu, a Ottawa, apareixen una sèrie de festivals que ens tenen entretinguts tots els caps de setmana! Fa dos dissabtes varem anar a un festival de figures de sorra, en una platja de riu de la part de Quebec i el dissabte passat vaig anar a animar el meu estimat Mister H. que jugava a voleibol platja en una competició anomenada HOPE i que recull diners per una bona causa... sóc una mica soques però no em vaig quedar amb quina era la bona causa... Tot i així, tot el que siguin bones causes tenen sempre la meva admiració, aprovació i col•laboració des dels meus dies a Bristol!
Doncs bé, el meu estimat H. i el seu equip no varen guanyar però ens ho varem passar molt bé, l'ambient era immillorable, mai havia vist tantes xarxes de voleibol a la platja, mai havia vist tampoc tants jugadors de voleibol junts. Jo no en sé, però ara mateix, és una altra de les cosetes que tinc a la llista de "coses que vull aprendre!".

2 comentaris:

Mireia ha dit...

A mi sempre m'agradat el voley, mira que els esports no són el meu fort, però recordo que a l'escola era el meu preferit. Així que quan vinguis ja farem algun partidet. A mi m'agrada molt jugar-hi a la piscina del J, perquè així no em canso tant. Per tant queda pendent una barbacoa amb l'H (asando las patatas), que quan vingui en te unes preparades pel Jul.que l'aprecia mogollón, i després un partidet a la piscina.
Això és l'últim...la L anant els cibers a conectar-se! Jo ja li he dit que davant de l'apartament te el pub Planetarium que l'altre dia vaig veure que posava que tenien conexió a internet, però diu que és massa fosc i li agrada més anar a un altre lloc més alegret!

Anònim ha dit...

Parlant de bones causes, aquesta setmana he apadrinat un nen, estic molt contenta, tot i que, se'm va quedar una cara a pa, quan em van explicar que la setmana passada va haver un frau amb una d'aquestes organitzacions, es veu que els calers anaven per a invertir en negocis. Només de pensar, que potser col.laboro en què els rics siguin més rics. buff.