Translate

dijous, de juliol 05, 2007

HAPPY CANADA'S DAY!


El meu estimat H. m'ha fet un muntatge de fotografies superposades i així us puc mostrar el centre d'Ottawa, el downtown que en diuen aquí, en plena ebullició!
El dia 1 de juliol era Canada's Day. Vam passar tot el dia al carrer, veient gent que no havíem vist durant els mesos d'hivern i escoltant música de concerts que hi havia en diferents punts estratègics de la ciutat.
Varem arribar allí amb les nostres bicis atrotinades, però no varen ser els únics que vam decidir no agafar el cotxe... mil bicicletes a cada racó, semblava que elles també estaven de festa, xerrant-s'ho sota l'ombra d'un bon arbre!
Va ser un dia bonic, ple de banderes i sense alcohol, no es podia vendre ni consumir res d'alcohol, ni tan sols una cerveseta fresca, però amb tanta gent la sensació era de pau i cordialitat!
Moltes banderes voleiant i la gent vestida de vermell, un dels colors de la seva bandera!
A la nit focs artificials, com a cada ciutat o poble de Catalunya per la Festa Major!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una festa major "a l'engrós" pel que es veu. Aquests canadencs sembla que quan s'acaba l'hivern es dediquen a fer festes al carrer. Com està el canal en aquests moments, crec que és el que marca el ritme de la ciutat, m'equivoco?L

Anònim ha dit...

M'he oblidat dir, per cert on hi hagui la de El Vendrell...L

Anònim ha dit...

joer, vosaltres no pareu.... acabeu de visitarho tot q ja us trobem a faltar a barcelona... a més necessito una casa on anar a dormir de tant en tant.... en fi..... pilarí, erstà mb el blog, un peto ada

:)

Unknown ha dit...

Santa Anna, la festa major del Vendrell, és veritat que no té a envejar a Canadà! I és que aquí tenim el Turismar, la fira, la festa major de les platges, el pa Beneit, Els tres tombs... no parem tampoc, ni hivern ni estiu! Però, he de dir, que ja m'agradaria conèixer Canadà, també! Encara que això dels animalons em posa una mica nerviosa!