Translate

dilluns, d’agost 20, 2007

SHOW ME WHAT DEMOCRACY LOOKS LIKE!



Ahir varem anar, amb uns amics que ens han vingut a veure, a una manifestació en contra de la política del President Bush.
Resulta que George W. Bush (EEUU), Felipe Calderón (MEXICO) y Stephen Harper (CANADA) es reunien a discutir les seves cosetes, que a mi em queden una mica grosses, al Chateau Montebello, una preciositat de castell fet de troncs, situat prop d'Ottawa.
Com que el recorregut de la marxa era pel centre d'Ottawa, varem aprofitar per fer turisme mentre protestàvem una mica. Se sentia cridar: Show me what democracy looks like! i nosaltres contestàvem: this is what democracy looks like!
Hi havia gent de totes les parts del món i la manifestació va ser molt pacífica i molt divertida, amb pallassos i tot!
El fet és que, com que nosaltres hem vist tantes pel•lícules de Hollywood, doncs varem veure de seguida que al sostre d'un edifici alt hi havia dos policies. Ens varem pensar que eren franctiradors, ja sabeu, com que som uns entesos en el tema...
Quan varem fer zoom amb la càmera, varem veure que només eren un parell de policies fent fotografies i mirant a través de prismàtics que tot anés rotllat, i ens varem quedar tranquils. Però eren realment tant inofensius com semblaven? Això no ho sabem mai!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Així m'agrada, que aprofiteu qualsevol ocasió per fer turisme! Això dels francotiradors és molt peliculero, i jo n'he vist a les pelis dels que ensenyen els prismàtics però a la mà a l'escopeta preparats per a qualsevol incidència! Compte!

Anònim ha dit...

En aquesta reunió tant "exquisita"! (cal agafar la traducció al portugués, si ho tinc ben entés) només hi faltava el "my friend" Ansar. Sap greu que una ciutat tan maca com Otawa tingui que tenir aquests convidats. L.

Anònim ha dit...

Acabo de veure un error garrafal en el meu comentari, és matador aquest "tingui que tenir" rectifico "hagui de tenir" és així?.L Es prega contesta

Anònim ha dit...

Estimada L.
Com molt bé dius és "haver de tenir" no "tenir de tenir" ni tampoc "tindre que tenir"!!! Però és un error gramatical molt comú així que: segur que tots ho hem dit alguna vegada! M'ha sortit la meva vena filòloga catalana!
Adaesnomdefada

Unknown ha dit...

Estimades Ada i L.

D'acord, "haver de", però hagi de tenir, si no m'equivoco, que ja sabeu que sóc la listilla oficial!