Translate

dimarts, d’agost 14, 2007

WELCOME TO HER PARTY!!!


La nostra veïna i amiga Kristin va tenir una idea l'any 2000. Volia que un dia, un sol dia de la seva vida, tota la gent que havia conegut al llarg dels anys es reunissin en un sol punt del món. Família, amics, coneguts propers de tot el món junts celebrant l'amistat.
Va pensar llargament sobre aquella idea, anys i tot, i va decidir portar-ho a terme. Va començar a preparar una festa per l'any 2010, perquè la gent tingués temps d' organitzar-ho, perquè tinguessin deu anys per estalviar si calia pels bitllets d’avió.
La Kristin ha viatjat molt i ha viscut llargues temporades a moltes parts del món, des de Guatemala a Corea del Nord, té molts amics a llocs remots que no pot veure sovint. La idea la fa viure amb molta il•lusió esperant el gran dia de la festa. “Ara ja queda molt poc, només tres anys” diu amb alegria.
Cada any, envia una postal de recordatori a tots els convidats i té una pàgina web i tot!
La gent viu com vol, i la Kristin ha decidit que val la pena invertir moltes hores en la preparació d’aquesta festa, moltes hores en aquelles persones que han compartit moments de la seva vida, moltes hores pels seus amics! Jo li envejo aquesta energia!

1 comentari:

Mireia ha dit...

Avui, més que mai, vull pensar en aquest lloc meravellós on ens trobarem tots algun dia! La meva quedada amb tota la meva gent no se quan serà però se que arribarà algun dia i allà amb reuniré amb tots.Un petonet!