Translate

dissabte, d’agost 25, 2007

DOWN TO THE RIVER!


Des de 1983, un artista d'Ottawa experimenta formes amb pedres i roques del costat del riu Ottawa. Només utilitza pedres, i amb elles aconsegueix fer formes perfectes o no tan perfectes però boniques. El treball d'aquest home ha esdevingut tot un símbol per la seva ciutat i any rere any milers de locals i estrangers van a veure que ha fet.
L' hivern, la neu i el fred, cobreixen les pedres o fan caure les figures i aquell racó de riu cau en l'oblit o hiverna fins que torna el bon temps.
És espectacular veure tot el treball que durant tants anys ha fet aquest homes, un treball efímer que cau en el record cada any.
La millor llum per contemplar aquestes escultures és la del vespre, quan el sol està a punt de pondre's rere el bosc de l'altre costat del riu i els últims raigs de llum ataronjada creuen l'aigua per il•luminar les figures.
Val la pena veure-ho.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'encanta la idea! Aquestes pedres d'or t'hipnotitzen, n'estic segura, i deuen tenir el poder de transportar-te a l'època índia, com a grans totems moderns plantats per adorar la natura.

Anònim ha dit...

M'agradat molt el treball d'aquest artista que penso deu estar inspirat en les escultures dels indis algonquins. El que més m'agrada és el concepte d'art efímer o no. Fer una obra d'art i que no et preocupi si desapareix, això és genial i s'aparta de l'art tan manipulat d'avui. Visca aquest artista!L