Translate

dimarts, d’agost 28, 2007

OH, THAT IS SO FUNNY!!!


Ottawa i els ottawencs tenen coses curioses com per exemple dir: "Això sí que és graciós" en comptes de riure! El mister H. i jo sempre pensem: "Aleshores perquè no rius..."
També és curiós que per canviar el color del semàfor han de prémer un botó, però quan plou apareix un símbol damunt el botó on s'hi pot llegir: "Si prem el botó serà sota la seva responsabilitat, corre el perill de sofrir una descàrrega elèctrica mortal."
Imagineu-vos un vianant que s'està mullant, vol que el semàfor es canviï de color, només ho aconsegueix si pitja el botó però llegeix el cartellet i només té dues opcions: Esperar que pari de ploure i no hi hagi perill de descàrrega o bé creuar en vermell...
Però quan veus la qualitat de vida d'aquesta capital de món, creus que pots passar per alt aquests dies plujosos, el fred hivern i la manca de riure de molts ottawencs!
Les fotografies són d'una excursió pel canal que varem fer aquest dissabte. Com veieu la gent gaudeix d'un bon dia d'estiu i l’estrès brilla per la seva absència! Tan debò sigui així sempre!
El divendres me'n vaig a fer un viatge pel Quebec, així que malauradament, estaré uns quants dies sense escriure. Em faria il•lusió que mantinguéssiu el bloc alegre posant comentaris!
Un petó molt fort, ja gairebé arribem a les 3000 visites i tot gràcies a vosaltres!

7 comentaris:

Unknown ha dit...

M'encanten les fotos i el muntatge que has fet. Em sembla preciós el paisatge.
Això del semàfor em sembla una cosa per poder guardar i explicar-la de tant en tant, és fantàstic! És clar, aquí segur que la decisió seria fàcil: creuariem en vermell, sens dubte!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tot el que diu La "listilla". Referent a la foto del equilibri del francés i l'anglès ja m'agradaria que la fessin aquí amb el català i el castellà crec que se cap on es decantaria l'equilibri... La fulla d'auró magnífica.L.

Anònim ha dit...

La vegetació fantàstica , com és posible tanta verdor al mig de la ciutat. Poc problema d'aigua deuen tenir. Una molt bona entrada. Felicitats

Mireia ha dit...

Que bonic és Ottawa! Ara deus estar camí a Quebec, espero que quan arribis tinguis moltes coses noves per explicar, segur que si!
Que difícil ha de ser no riure!

Anònim ha dit...

Hola, Ada, és el teu nom??

Al juny 2008 marxaré a Ottawa per treballar només 3 setmanes (universitat), més alguna setmana més que aprofitaria per vacances. És així com he petat al teu blog que em té encantada. Boníssima música, excel·lents fotos i millors comentaris acertats i variats, a més d'una filosofia de vida compartida.

Tenim coses en comú (també he treballat 2 mesos a Bristol per exemple)

M'agradaria molt demanar-te consell per aspectes pràctics d'aquesta estada perquè embolico a la família (marit i dos fills de 8 i 6 anys). Estem mirant allotjament, activitats per a nens aquelles setmanes, turisme Ontario i Québec, bicicletes, camping, què sé jo, les idees que tinc. Com ho veus?

No sé a què et dediques, però potser puc ajudar-te o aconsellar-te en cosetes aquí a BCN.

Em dius alguna cosa.

Cl.

Anònim ha dit...

Com m'ha agradat veure les fotos estivals que jo mentalment tenia d'hivern, la veritat és que es veu força diferent! ja ens faras un recull de les del Quebec, que per aquí també les volem disfrutar! endavant amb el blog, que és una passada!m

Anònim ha dit...

Hola a tots!
Gràcies pels comentaris, ja estem a Ottawa i el viatge ha estat fantàstic! Un dels més bonics que he fet mai!
Aquesta setmana ja tindré fotos i temps lliure així que espero posar-vos al dia, mentrestant m'encataria contactar amb CL! Quina il·lusió m'ha fet el teu missatge, tinc mil informacions i històries per explicar-te, sembla que les nostres vides siguin paral·leles i segur que en algun lloc, en algun moment, ens hem creuat!
Si us plau, envia'm un email a adafada(arroba)trashmail.net, em farà molt feliç poder-te ajudar en alguna cosa!
Adaesnomdefada