Translate

dimecres, d’agost 01, 2007

MARSHMALLOWS!


Doncs pels qui estiguin interessats en saber que són els “marshmallows” us envio aquesta foto.
Els “marshmallows” són les típiques llaminadures que nosaltres anomenem "nubes", us en recordeu? Ens n' havíem fet un fart de menjar-ne de petits...
Aquí és molt típic que als càmpings i a les acampades lliures es fa un foc a terra, com solíem fer a Catalunya quan encara podíem... al voltant d'aquest foc de camp es reuneixen tots i treuen un pal llarg, de metall i fusta, en ell punxen una "nube" i la rosteixen, com si fos una pota de pollastre!
Les "nubes" es queden marrons i per dins líquides. La veritat és que al meu estimat H. i a mi no ens varen agradar gaire però varem dir a tothom que estaven molt bones! No volíem ofendre, és com si a nosaltres ens diguessin que el pa amb tomàquet és una mala idea!
Ah, si voleu provar la versió més professional dels "marshmallows" es diu "smore" i es tracta de rostir la "nube" i posar-la entre dues galetes maries i una peça de xocolata sobre per fer-ho encara més dolç! Així es tenen dolços somnis enmig d’aquests boscos fantàsitcs!

Aquí encara es fan focs a terra a tot arreu i quan diem que a Barcelona no podem trepitjar la gespa de les places i parcs perquè no se'ns fagi malbé es queden amb la boca oberta!

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Que bé que el blog no fagi vacances! Així els que no podem anar enlloc aquest calorós mes d'agost podem fer una ullejada al blog i anar veient les noves experiències que vius per Canadà. Jo no se si estarà bo això de la nube però la veritat és que per la foto jo m`ho menjaria ben ràpid!

Anònim ha dit...

per fi ja sé què és un marshmallows!! em tenia del tot intrigada! té tela, nube rostida ...

Unknown ha dit...

La veritat és que la gastronomia canadenca promet! La imaginació al poder!