Translate

dijous, d’agost 16, 2007

HOLLYWOOD!


A casa sempre hem estat uns amants del cinema. Cada Nadal, es fa una repassada d'aquelles estrelles de Hollywood dels 50 o 60 que varen marcar una època, el meu tiet és el que sap més noms!
El glamour que fa temps que s'ha perdut i una bellesa real i colpidora són els trets distintius d'aquestes actrius.
Sé que us agradarà repassar noms i cognoms, segur que en sabeu molts més que jo... M'agradaria fer una petita competició però em temo que de moment l'haureu de fer sense mi!
Espero que us agradi això que he trobat al Youtube i que m'ha traslladat a un altre temps!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No he pogut esperar a escriure el molt que m'ha agradat aquesta entrada!!! Evidentment des de fa molt temps el tema de pelis i d'artistes de cine, com ho deiem aleshores, ha sigut un tema recorrent als dinars de família. Això incluia un concurs que sempre el guanyava un dels tiets precisament el de la representació magistral de "La princesa va de bòlit". A mí sempre em van acompanyar anés on anés la col.lecció d'artistes, tota una altre època... Encara em veig en cor de quedar molt ben situada en un hipotètic concurs d'endivinar el major nombre de les artistes de l'entrada. Qui s'hi apunta?.L

Anònim ha dit...

Jo m'hi apunto, el fem per Nadal?

Adaesnomdefada

Unknown ha dit...

Si hi juguem per Nadal jo no sóc candidata a guanyar, no em sé ni els noms dels actors d'ara... els confonc tots! Això fa que de vegades em sigui difícil fins i tot seguir les pel·lis! A infiltrados no em vaig enterar que hi havia dos actors diferents fins que el J. m'ho va dir! Això és un caos, però sembla divertit per als que hi enteneu més!

Mireia ha dit...

Jo també m'hi apunto! Tot i que ho tinc difícil per quedar en alguna bona posició. També acostumo a fer una barreja entre tots els actors i actrius! Aquesta entrada com diu la L és molt divertida!

Mireia ha dit...

Per cert, a conseqüència d'aquest mal temps que està fent m'he decidit a fer una mica de neteja. Que bé m'aniria el robot màgic!

Mireia ha dit...

Per cert, a conseqüència d'aquest mal temps que està fent m'he decidit a fer una mica de neteja. Que bé m'aniria el robot màgic!

Unknown ha dit...

Veig que entre escombrada i escombrada et dediques a internet! I és que això de netejar i endreçar és molt cansat!