Translate

dilluns, d’octubre 08, 2007

AUTUMN LEAVES!


Primer de tot em vull disculpar... la setmana passada se'm va espatllar el meu ordinador, des d'aquell dia he vist com en soc d'adicte al meu ordinador, no a qualsevol altre, sino al meu!!! Un fum blaquinos comensa a sortir de la part de darrere i poc despres ja vaig comprendre que no es tornaria a posar en marxa... ara el tinc reparant-se, desitjant que el tinguin llest abans de comensar el nostre viatge de retorn a Barcelona.
Per sort, els nostres amics Brian i Alyson me n'han deixat un, amb el qual puc navegar per internet i mirar el meu correu. La pega es que te un teclat d'USA i no tinc accents ni c trencades... per aixo demano disculpes, segurament hi haura un munt de paraules que us faran mal d'ulls, pero ja va be, de tan en tan es divertit escriure sense preocupar-te de les normes ortografiques, es com un exercici d'improvitzacio!
El fet es que tambe m'he quedat sense fotos, tenia un munt de fotos de la tardor a Ottawa, els arbres estan preciosos, ahir mateix varem anar a caminar per Gatineau Park i els colors de les fulles eren fantastics! Varem caminar una mica amb el Popeye i despres ens varem anar a relaxar a Le Nordik un spa modern enmig de la magnificiencia d'un parc natural gegant, tot un luxe!!!
Les fotos hauran d'esperar... pero us deixo amb Autumn Leaves d'Eva Cassedy!

3 comentaris:

Ada ha dit...

Des de la seccio de comentaris, vull donar la benvinguda a M d'Ado, el teu missatge em va fer molta il.lusio! Espero que en segueixin molts mes, gracies de tot cor, Adaesnomdefada

Anònim ha dit...

Ara a Otawa l'ambient deu ser totalment tardorenc i llàstima no veure les fotos dels arbres que vau fer al parc, el que si es pot veure és l'spa per fer dentetes a més d'un... Recomano amb gran entusiasme el ecoblog o com es digui.L

Anònim ha dit...

On és Isabel? se la troba a faltar.L