Translate

dimecres, d’octubre 06, 2010

SUMMER TIMES!


Diuen que cal renovar-te al llarg de la vida. Doncs bé, jo ho he fet per primera vegada, he tornat a néixer amb el naixement de la meva primera filla, l'Estel. Sóc tota una altra, no hi puc fer més per molt que hi posi ganes i tossuderia, ja no sóc la mateixa. No tinc temps de mirar-me al mirall, no puc sortir de casa sense preparació prèvia i dormo el que em deixen dormir.
Tot i així em vaig prometre que la pròxima entrada al blog no seria referent al meu canvi de vida, ja sé que això només m'afecta a mi i no als altres...
He estat pensant i he recordat aquesta cançó, refrescant i bonica. L'escoltava els dies d'agost, quan tancada a casa enyorava la platja, l'aigua de mar i el blau de les ones. Ara que tots aquells dies han quedat enrere, escolto la cançó i penso només en els estius calorosos que vindran... torno a tenir ganes d'escriure i espero fer-ho molt sovint en aquest bloc que és ja part de mi.

2 comentaris:

Ester ha dit...

És notable el canvi de vida quan arriba un petit a casa, i més si és el primer. Tot i que no has escrit en quantitat, si que ho has fet amb la mateixa qualitat de sempre. Amb el pas dels dies tot sembla més fàcil, encara que no ho sigui. Mil petons per la petita, i també per vosaltres, clar!

Anònim ha dit...

Ester tens tota la raó, quin canvi de vida tan gran! Gràcies pel teu comentari i sobretot pels ànims! Ada