Translate

diumenge, d’agost 10, 2008

NEIGHBORHOOD!


Tant l' estadunidenc com els canadencs es van quedar captivats pel nostre interior d'illa. I és que els pisos de l'Eixample tenen aquestes coses, un immens pati interior, pati de veïns amb els quals acabes familiaritzant-te.
L'Àlex, el Brian i l'Alyson podien estar tota una tarda amb els peus sobre la barana del balcó observant tot el que s'esdevenia en els pisos de davant. Jo també puc passar hores embadalida, observant com el veí del segon tercera neteja el balcó de casa seva amb calçotets o com la del quart penja les tovalloles netes d'un dissabte a la platja.
A l'agost Barcelona es para, Barcelona s'adorm mentre la poblen turistes amb càmeres i gorres. Però a les entranyes d'aquesta ciutat fascinant encara respira gent acalorada, dins de les illes, en un solarium escaldant, petites figuretes de plom segueixen amb el seu dia a dia. Aquesta visió de la ciutat, pocs turistes poden veure-la, això, ens ho guardem per nosaltres...

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'hagués agradat que el comentari d'aquesta entrada s'acompanyés de una foto d'aquests patis d'interior d'illa. No sé si existeix un reportatge d'aquests interiors però sería interessant que existís.