Translate

dimarts, de setembre 18, 2007

CITY OF OUR DREAMS!


Doncs sembla mentida però ja ha tornat a arribar l'època dels mitjons. Ottawa comença a canviar de color i el que abans era verd ara ja esdevé marró!
Nosaltres comencem un altre viatge, aquesta vegada molt curt, només tres dies, cap a Vancouver!
Volem veure aquesta ciutat abans de tornar a Barcelona... diuen que val molt la pena. I pena és el que comencem a sentir cada vegada que mirem les maletes que resten a l'espera de guerra a la nostra sala d'estar...
Ottawa ens ha acollit durant un any i nosaltres, per aquest motiu, li estarem eternament agraïts. Però ha arribat l'hora de passar pàgina, d'escriure una altra història i de començar a recordar el que d'aquí molt poquet seran vivències compartides amb tots vosaltres.
Aquests dies estarem a Vancouver, el diumenge ja tornarem a ser aquí i espero poder-vos posar el dia del que ha estat la descoberta de l'altra banda de Canadà!
Una abraçada i fins molt aviat!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona estada a Vancouver i que torneu amb la maleta plena de les bones impressions que ens transmets a tots pel mitjà del teu blog. Ah...els mitjons quina bona imatge del canvi de temps...L.

Mireia ha dit...

Jo sense saber que marxes a Vancouver...això si que és viure bé! Tot just guardar les maletes que ja les torneu a treure per un nou viatge. Aquesta foto dels mitjons m'ha agradat moltissim. Aquí Barcelona les nits ja comencen a ser més fredes. Us fa pena marxar però per aquí hi ha molta gent que us espera!

Unknown ha dit...

Mitjons! Altra vegada surt el tema del misteri dels mitjons! On és l'altre mitjó? Bé, aquí de moment continuem amb les sandàlies, almenys fins Santa Teresa. Bon viatge a Vancouver, ja ens ho explicaràs. Estaria bé que posessis un mapa de canadà amb els viatges que heu fet, no heu parat!
Tenim ganes de tornar-vos a tenir aquí, però què passarà amb el blog?