Translate

divendres, de juny 01, 2007

WELCOME TO THE WORLD!


A vegades em dóna la sensació que les coses comencen a existir just quan jo les descobreixo.
No sé si us passa el mateix, potser és un símptoma inequívoc de sentir-se el centre del món, almenys del meu món petitó i particular.
Londres, Ioga, Kickboxing... Humus, Curry, Canadà! Tot ha aparegut just quan jo ho he començat a practicar, a menjar o quan ho he visitat per primera vegada.
Milers d'estudiants varen anar a passar els estius a Londres abans que jo! Ja totes les meves amigues feien kickboxing abans que jo el comencés a practicar a l'altra banda de món! La ioga és una pràctica mil•lenària arreu del món! L'humus i el curry eren famosos abans que jo existís, però no sé perquè jo em penso que he descobert el món, potser és la mateixa sensació infantil que va tenir Cristòfol Colom quan va arribar a noves terres...
En fi, sigui per bé o per mal, amb els anys vaig formant-me un saquet de cosetes de mil parts de món diferents que em serveix per enriquir-me culturalment!
I per això, avui, m'agradaria que tothom es dediqués a descobrir el món! No ens hem de conformar amb el que tenim a prop de casa.

Foto: És el sostre de Notre Dame d'Ottawa.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Notre Dame, té un gran sostre! Per cert, ara mateix ha aparegut aquesta maravella en aquest món, el meu! Tens tota la raó amb el que dius... dediquem-nos a descobrir coses noves que no coneixíem abans, obsessionem-nos-hi i oblidem-les per recuperar-les un bon dia perquè sí, així tornarem a sentir el plaer de descobrir-les.

Bona nit cosineta!