Translate

dimecres, de març 23, 2011

DAYS, DAYS, DAYS!


A vegades, em sento triomfadora, penso que he fet bé la feina, que puc amb tot, que no tinc fre i que tot anirà sempre bé.
A vegades, em sembla que el món gira al meu voltant, que la vida em somriu, que em diu "Ei!" mentre em guinya l'ull.
Hi ha dies que no voldria ser pas una altra persona, que mesuro el meu coeficient intel·lectual amb Einstein o la meva capacitat escriptora amb Shakespeare.
Són dies bonics però, per sort o per desgràcia, no són el pa de cada dia.
Tots els altres dies, escolto aquesta cançó!

diumenge, de març 13, 2011

AND THE TRUTH IS...


Només conec una persona, personeta per ser exactes, que es llegeixi amb ganes i alegria totes les etiquetes de les coses. Aquesta és la petita Estel, amb només 7 mesos ja ha descobert que la seva mare l'ha espifiat, en més d'una ocasió, barrejant colors a la rentadora.
L'Estel ha decidit que, quan pugui parlar, el primer que dirà serà: "Màxim a 30 graus, i no pot anar a l'assecadora, que no ho veus!".
Només conec una personeta que gaudeix més del blanc i negre d'una etiqueta ben retallada que de tots els colors d'una joguina nova i bonica.
I només una personeta com l'Estel podria fer-me mala cara quan em veu amb unes tisores a la mà preparada per tallar les llargues instruccions d'uns pantalons nous.

És veritat, els nens et sorprenen a cada instant.
És veritat, els nens tenen un món interior immens, que dóna quatre voltes al món dels adults.
És veritat, no cal gastar una fortuna per fer feliç als més petits.
És veritat, si esguardem amb calma i dedicació un nen, podrem escolar-nos, només una miqueta, a l'inici del seu món de somni.

divendres, de març 04, 2011

DAYS, MONTHS, YEARS...


El temps és un invent molt curiós, el pas del temps sempre ha preocupat als poetes i la història ha fascinat a molts estudiosos. Però el que a mi em crida més l'atenció és que cada persona, cada individu que ha habitat, habita i habitarà aquest món, té unes dates especials que no oblidarà mai, dates que per l'altra gent no signifiquen res de res.
Ahir era el meu aniversari, era el dia 3 del mes 3 i feia 33 anys i des de fa temps vaig decidir que seria un any especial! Hem començat en bon peu. No busco res diferent, no cerco res de l'altre món, tot això ja arribarà, només espero ser feliç per fer feliç als altres, que no és poc, oi?
Vaig a la meva agenda personal i marco el dia 3-3-11 com a data especial!