Translate

dissabte, de gener 31, 2009

CAN I?

Her Morning Elegance / Oren Lavie

M'agradaria escriure, algun dia, alguna cosa tan bonica com això.
La creativitat és inherent en algunes persones, no és pot ensenyar segons el meu parer. Però l'elegància s’aprèn, és una manera de viure, d'entendre l'entorn i d'actuar. Estic aprenent a ser més elegant en el meu llenguatge, no sé si hi arribaré però ho intento. La puntuació, les paraules que trio, l’energia que dedico a escriure, tot, tot, forma part de la meva manera de viure, però, serè capaç d’escriure de la mateixa manera que els mitjonets i els jerseis se succeeixen davant els nostres ulls? Crec que amb els anys sí.
La música és d'Oren Lavie

dissabte, de gener 24, 2009

BOOKS!


No hi ha moment més deliciós que el d'escollir un llibre per començar a llegir-lo una tarda de diumenge!
He acabat l'última lectura que tenia entre mans i vaig a la humil biblioteca que tinc a casa, la qual espero engrandir amb els anys, mmmmm! rumio, què em ve de gust llegir? misteri? un gran clàssic? alguna novel·leta per oblidar les misèries humanes?
Agafo tres llibres i me'ls poso a la falda, fullejo les planes mentre llegeixo frases a l'atzar. M'he decidit, començo la lectura de La Foguera de les Vanitats de Tom Wolfe.
Avui fa un vent de mil dimonis i a mi el vent em fa por. Em tanco a casa, escric i llegeixo i no entenc a la gent que s'avorreix.

diumenge, de gener 18, 2009

A BALL OF FIRE!!!



Ahir a la nit vaig veure un meteorit! Estava parlant amb Míster H. sobre amanides, pollastres i lloms quan darrere seu, en la llunyania i en la foscor de la nit, vaig veure una gran bola de foc amb una estela que la resseguia, va ser un moment gloriós i especial!
Vaig dir-li al Míster que acabava de veure una estrella fugaç de proporcions considerables, vaig puntualitzar que potser podia ser un meteorit, però ni jo m'ho creia... ell anava dient: "Sí, sí, ai amb quina somnia truites m'he casat..."
Avui però, i gràcies a Migmar, Míster H. m'ha hagut de donar la raó! M'ha corroborat que el que vaig veure era un veritable meteorit i després jo mateixa ho he llegit a la premsa.
Així que: o al Litoral Català hi ha molts més somnia truites del que s'imagina Míster H. o el que vaig esguardar damunt el mar era ben real...
Ah, perquè, tot i que diuen els experts que no va arribar a impactar a la Terra, jo crec que va anar a parar al mar, no gaire lluny de Sitges...

divendres, de gener 09, 2009

I AM A DREAMER!


Astorada rellegeixo la definició de tertúlia a la pàgina web de l'Enciclopèdia Catalana, la seva primera entrada diu: "Comunicació simultània entre diverses persones a través d'Internet"?!
A Internet? Què se n'ha fet de les tertúlies de poble mentre els vells juguen a cartes i de les de barri, on es fa safareig ara?
Sempre m'he imaginat formar part d'un grup de literats molt savis que conversen en un local com "Els 4 gats". Arreglen el món mentre fabriquen un nou corrent literari i artístic que, amb els anys, els alumnes adolescents estudiaran a classe... com jo estudiava fascinada el Modernisme!
Però si les tertúlies s'han convertit en converses internàutiques, confesso que ja no hi estic interessada!
Una vegada més, la realitat em torna a posar els peus sobre la terra, sí, sí que ho sóc de somniadora...
PD: El dibuix és d'Opisso, una tertúlia a "Els 4 Gats".