Translate

diumenge, de gener 27, 2008

ONCE


La meva germana va ser la primera en parlar-me d'aquesta pel•lícula, sabia que m'agradaria, ella em va regalar un CD preciós de la música.
Ahir vaig veure la pel•lícula, és d'una bellesa imperfecta i infinita.

dimecres, de gener 23, 2008

FICTION!!!


En aquest món hi ha històries reals que semblen molt irreals, hi ha també gent real que sembla treta de la fantasia, com les mateixes il•lustracions de Nicoletta Ceccoli.
Havia vist un parell dels seus dibuixos i els recordava en algun lloc perdut del meu conscient inconscient... però ha estat una amiga de la meva estimada germana M. qui me les ha tornat a descobrir, a ella li dono les gràcies!
Feia molts anys que anava a la casa que els pares del Míster H. tenen prop de la platja però mai, mai m'havia fixat amb el grup de coloms que sobrevolaven les cases de la zona. Són prop de seixanta coloms, o més i tot, i no pas d'aquests coloms atrotinats de ciutat sinó d'aquells més blancs, més grans i més forts...
Un dia, mentre passejavem el Popeye, el Míster H. em va observar sorprès, va resseguir la meva mirada fins arribar al gran núvol que formaven les aus sobre els nostres caps:
- Que no els has vist mai?
- No- vaig respondre sense abaixar la mirada.
- Són d'un home que viu en aquella casa,- va començar a explicar mentre assenyalava la casa de més avall- Ell cada dia els deixa volar, però estan tan ben cuidats que sempre tornen a casa seva...
Una història d'amor entre un home i seixanta animals o és que a les feres se les ha d'enganyar perquè sempre tornin a casa?
Jo com que sóc ben romàntica diré que, de vegades, s'estableixen vincles ben forts entre els animals i les persones, lligams que no entenen llengües, polítiques o religions. Potser, com a humans, ens caldria una mica de la modèstia dels animals!

diumenge, de gener 13, 2008

I LOVE GIRONA!



Amb l'afany de redescobrir tots els indrets de Catalunya que hem oblidat en algun moment de la nostra vida, aquest cap de setmana hem estat per Girona. Ens ho hem passat molt bé. La ciutat és preciosa i els seus voltants també!
El dissabte al matí, abans de fer parada i fonda allí, varem anar a voltar per la Garrotxa. Varem anar a dinar a una masia preciosa i el temps ens acompanyava, el dia va ser bonic, brillant i emocionant, passejàvem per pobles i per boscos i pensàvem que segurament aquelles terres ja les havíem trepitjades abans, el Mister H. i jo varem ser des de ben petits excursionistes, ell a la UEC i jo a un Cau!
Després va arribar l'adolescència i tan ell com jo varem voler anar per altres bandes, no tanta muntanya i més ciutat... però ahir pensàvem: en quin moment de la vida varem oblidar aquells indrets?
No tots els records perduren per sempre... no sé qui decideix quins es queden i quins se'n van, però de ben segur, si jo hagués decidit quins em pertocava guardar al meu caparró, que tot sigui dit, no me n'hi caben massa... doncs, si jo hagués decidit, hauria guardat aquells moments de caminades i companyia i hagués esborrat ràpidament aquells moments de dolor i pèrdua. Vosaltres no haguéssiu fet el mateix?

dilluns, de gener 07, 2008

HAPPY NEW YEAR!


Un altre Nadal a l'esquena, un altre any passat i una mica més de futur per viure...
Us desitjo a tots i totes un feliç 2008!
Per fi, ens hem instal•lat al nostre pis, el Nadal ha servit per desfer maletes i caixes i, tot i que encara hi ha feina per fer, ja n'hem fet molta.
Fa massa temps que no escric, ni al bloc ni a les meves llibretes... No he tingut temps, però tampoc he tingut massa idees, he pensat un parell de arguments per contes i també un capítol nou per la novel•la que vaig començar a Ottawa... He enyorat a la gent d'allà i he gaudit de cafès amb la gent d'aquí, he passat molts moments amb la família estimada i he menjat molt, massa segurament.
I aquest nou any l'encaro amb molta il•lusió, tinc grans plans, com tots segurament, serà un any de canvis i de felicitats, els dies ja s'encarregaran d'anar abaixant les expectatives...
Prometo escriure més que mai i demano perdó a aquells que esperaven amb il•lusió una nova entrada, si és que hi ha algú que l'esperava... a part de jo mateixa...
Des d'aquí un petò molt fort a les meves amigues que de tant en tant totes necessitem una mica de caliu amical...